Niin se aika menee ja muksuilla on ensimmäinen kuukausi täynnä. Paljon on kuukaudessa opittu. Pentulaatikon laidat eivät enää pitele pieniä, yhdellä keikauksella jokainen pääsee sieltä pois. Näyttää myös siltä, että jokainen pääsee sinne takaisin halutessaan. Kaikilta leikattiin kynnet taas eilen ja hienosti meni. Vastalauseita ei kuulunut lähes ollenkaan ja pienemmät vastalauseet saatiin laimennettua vatsan rapsuttelulla.

Poikien tulevat perheet kävivät heitä jo tapaamassa. Vielä ei ole päätöstä tehty kumpi on kumpi, mutta pojilla on jo kutsumanimet.. Proceller Can't Stop Rockin tullaan tuntemaan kotipiirissään nimellä Väinö ja Proceller Crush 'Em All'sta tulee Nemo. Saa nähdä, mitkä tyttöjen kutsumanimet ovat.

Tutustumisretket muuhun taloon sekä koirakavereihin ovat olleet nyt viime päivinä jokapäiväisiä ja pennuista on hauskaa kun heidät kannetaan olohuoneeseen, mistä saavat aloittaa kierroksen. Yhdellä pennulla on todella kumma piirre snautseriksi - sen häntä heiluu koko ajan. Ei siinä mitään, se on aivan normaalia että pennun häntä heiluu, mutta mustaparta-pojalla on niiiiin kivaa ja koko takapuoli heiluu sellaiseen malliin etten ole ennen nähnyt yhdenkään pennun tekevän. Kenties jotain spanielivaikutteita :)

Alkuviikosta alkaa meidän muuttomme ja siinä onkin yksi mielenkiintoinen kokemus pennuille lisää. Kuvia ja kuulumisia päivittyy seuraavan kerran kun olemme asettuneet aloillemme uuteen kotiin - niin ihmiset, isot koirat kuin pienet koiratkin.